4.07.2013

Pasta warzywna ,wegańska do chleba i butelki w decoupage

 Pasta warzywna

składniki :
-marchew gotowana 1 sztuka
-pietruszka gotowana 1 sztuka
-cebula gotowana  1 sztuka
-orzeszki arachidowe 1 łyżka 
-ziarna słonecznika 1 łyżka
-sezam 1 łyżka
-olej 2 łyzki
-czosnek 1 ząbek
- pomidor 1/2 sztuki
-zioła: bazylia, oregano według uznania
-sól do smaku
-
Wszystkie składniki miksujemy. Odkładamy jedną połowę a z drugą połową miksujemy z pomidorem. Przekładamy do słoiczków i przechowujemy w lodówce.
Smacznego !




 

 Z mojej kolekcji
decoupage :)





-








6 komentarzy:

  1. Pasta rewelacyjna, muszę ją zrobić.

    OdpowiedzUsuń
  2. wszystkim w domu smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Witaj :) chętnie dołączę do grupy o której pisałaś na moim blogu :) Bardzo fajne buteleczki a pasta wygląda smakowicie! Więc obserwuje :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Będę wrzucała więcej przepisów na pasty :)

    OdpowiedzUsuń